Glazen

Op het gebied van brillenglazen is de laatste tijd veel veranderd. Zowel in glas als in kunststof is het tegenwoordig mogelijk om brillenglazen veel dunner en lichter uit te voeren als voorheen.

Alle kunststof glazen zijn tegenwoordig in modieuze kleurtinten leverbaar en te voorzien van extreem heldere ontspiegelingen.

Wij leveren de meest innovatieve materialen en uitvoeringen. Ook op het gebied van multifocale glazen staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Optiek Nienhaus. Het is daarom niet verwonderlijk dat Varilux van Essilor ons huismerk is. Varilux-brillenglazen corrigeren uw ogen op de meest natuurlijke manier van veraf tot dichtbij, zonder dat enige overgang u hindert ziet u goed op elke afstand.

Varilux-brillenglazen zijn er in diverse typen, zodat het comfort op individuele behoeften is af te stemmen. 

Voor een leesbril vindt u bij ons ook zeer comfortabele ‘interview-brillenglazen’, deze glazen geven een verlengde werkafstand. Daar waar u met een normale leesbril slechts tot 40 cm scherp kunt zien, zorgt het interview-glas ervoor dat u tot +/- 80cm scherp kunt zien. Deze glazen zijn onder meer ideaal voor pc-werk, muziek, lezen, bridgen, etc.